Om Oss

 

Vi startet freedome fordi vi ønsket en samlingsplass i byen for barn og ungdom i alle aldre, som var nærme nok til at man kunne komme seg dit, selv om foreldrene ikke kjørte.

Vi ville skape en familie plass, som var sentral og tilgjengelig for alle. Et trygt, morsomt og spennende sted der man kan få utfordre seg selv fysisk, lære nye triks, leke, eller bare henge med venner.

Vi har har stor fokus på kvalitet av utstyr. Trampolinene våre har de beste fjærene, som sørger for at de som virkelig vil sveve, sprette og hoppe kan få til de vanskeligste triksene. De som bare vill leke og kose seg, kan gjøre det med full trygghet i at trampolinene våre er av ypperste klasse.

Vi har mega-trampoliner, dodgeball bane, Ninja Warrior Bane, airbag og masse annet moro.

Vi har bursdagfester, trampoline kurs, Fitness-timer for voksne, sommer camp, SFO, Nerf-battles, Toddler-time for de aller minste, trampoline-Yoga, Glow Party, og mye mye mer!

Vi har de hyggeligste medarbeiderne, som sørger for topp service og en god opplevelse for hele familien. Vi kan også lære deg nye triks, og vise deg hvordan man får ekstra.

Vi tilbyr også teambuilding for bedrifter, utdrikkingslag og egne priser for skoler og foreninger.

Send oss en epost eller ring oss om det er noe du lurer på noe, vi gleder oss til å høre fra deg info@freedome.no.

FAQ:

 

Hva er aldersgrensen?

Anbefalt aldersgrense er 5 år for de generelle områdene. Vi har eget opplegg for de som er 2-6 år, på «toddler-time» tre ganger i uken (Mandag 16.00-18.00, og lørdag/søndag 10.00-11.00).

Har dere gratis parkering?

Ja vi har gratis parkering der det er markert FREEDOME. Det er også stor parkeringsplass rett utenfor (mot betaling), og flere plasser langs veien og i området der man kan stå gratis.

Hvorfor har dere ikke skum-grop?

Vi har valgt å ha airbag isteden for skumgrop fordi det er mye mer hygienisk, og tryggere. Skum-groper er vanskelige å holde rene, og en ordentlig bakteriebombe. Airbag´en tømmes for luft og rengjøres hver dag. Airbag er også tryggere, og har en lavere skadefrekvens enn skum-grop.

Må voksne betale om de er med barn som hopper?

Hvis du ikke skal hoppe, trenger du ikke betale. Du kan sette deg i kaféen og slappe av, mens de som hopper koser seg i parken. Du kan også gå ned til de som hopper selv om du ikke hopper selv.

Er dobbel salto lov?

Ja, men bare hvis du kan vise at du behersker teknikken. For å få lov til å dobbel-salto må du vise en Freeguard at du har kontroll på enkel salto, vise dobbel, og du vil deretter få et eget armbånd som bevis på at du er proff-hopper. Alle som får armbåndet kan ta dobbel når de vil.

Har dere egne priser for skoler og foreninger?

Ja! vi har gruppe rabatter, og kan fikse helt spesielle priser for lag, foreninger eller skoler som vil komme regelmessing. Ta kontakt på info@freedome.no eller ring 906 63 911 for mer info.